ne_hagyja_elfolyni_penzet.pngovakodjon_a_kontaroktol_uj.pngonnek_milyen_lesz_a_kertje_nyaron.pngmelyik_szakemberben_bizhatok.png

icon_erdeklodom_az_ontozorendszer_irant.png

Érdeklődöm

az öntözőrendszer iránt

 

Gondtalan és szép kertről álmodik? Amiről tükröződik az igényesség? Inkább pihenne benne, mint dolgozna? Teremtsük meg! 

pont_naracs.png

icon_magam_telepitem_az_ontozorendszert.png

Magam telepítem
az

öntözőrendszert

 

Öntözőt szeretne, de nem bízná másra? Közösen megtervezzük és építse meg!

pont_sarga.png

icon_ajanlatot_kerek_ontozorendszer_kivitelezesere.png

Ajánlatot kérek
öntözőrendszer kivitelezésére

 

Jól működő

öntözőrendszert

szeretne jó áron? Váltsuk valóra! 

pont_zold.png

ontozo_webaruhaz.png

 

Szórófejek, vezérlők, KPE és csepegtető csövek, gyepápolás, kertdekoráció. Itt mindent megtalál, ami az öntözőrendszerhez és a szép kerthez szükséges! 

pont_kek.png

Az öntözőrendszer egyedi igényekre szabott műalkotás. Életre kelti a kertet és keretbe foglalja az életet. Itt indul a nap egy kávéval a teraszon, miközben a párolgó gyep az öntözés után a hajnali napsugarak fényében tündököl. Este pedig a kert az, ahova hazatérve megpihenhetünk egy stresszes nap után. Egy öntözős mester valódi művész, akár a karmester, pontos ütemre vezényli a földből kiemelkedő szórófejeket. Az öntözés telepítése során, mérnöki precizitással kell megtervezni a kert sajátosságainak megfelelő öntözőt. A talaj, a növényzet, a víznyomás és számos más adottság figyelembevételével kell kialakítani egy automata öntözőrendszert, hogy az eredmény megbízható, óramű pontossággal működő egység legyen és a kert mindig szép maradjon.

 

A HÁZA GYÖNYÖRŰ, DE MILYEN A KERTJE?


Az öntözőrendszer hatására lehet akár üde, illatos és selymes is a gyep a kertjében, így amikor egy kis nyugalomra vágyik és szeretne egy kicsit lazítani, sétálni a nedves füvön, megteheti, ha van egy öntözője. Nincs más dolga, mint hagyni, hogy az automata öntözőrendszer a megfelelő időben, hajnalban magától megöntözze a kertet. Aztán ha akarja, napközben is beindíthatja egy rövid időre, hogy benedvesítse a gyepet, majd élvezheti az eleven, élő fű érzését a talpa alatt. A gyerekek szaladgálhatnak a pázsiton, miközben Ön átadhatja magát a kert megnyugtató harmóniájának. Egy gyönyörű házban élvezet lakni, de az öntözőrendszer által szép és friss állapotban tartott kert adja az igazi élményt az otthonban, amiért érdemes élni.

 

ÖN SZÍVESEN LOCSOLNÁ NAPI 3-4 ÓRÁN ÁT A KERTJÉT?.

 

Még ha szívesen is, biztos, hogy nem töltené inkább ezt az időt a családjával? Esetleg a hobbijával, vagy pihenéssel?

 

Egy átlagosnak mondható kert bizony napi 3-4 óra öntözést is igényel. Az automata öntözőrendszer képes teljes mértékben elvégezni ezt Ön helyett. Nevéből adódóan teljesen automata, ezért nem igényli az Ön napi felügyeletét, csak egyszerűen megöntözi a kertjét, amikor azt szükséges. Így van ez akkor is, ha nyaral, vagy éppen nem tartózkodik otthon. Az automata öntözőrendszert nem kell megkérni, mint egy barátot, vagy szomszédot, hogy elvégezze az öntözést. Elvégzi hajnalban is, amikor a párolgási veszteség a legalacsonyabb, így az öntözés a leggazdaságosabb. Levéve az Ön válláról a hajnali felkelés terhét és az öntözés minden fáradtságát.

 

Az automata öntözőrendszer pont akkor, pont oda, és pont annyit öntöz, mint amennyit szükséges!

 

Az ÖNTÖZŐ 24 újdonság a piacon!

 

ÖNNEK IS ISMERŐS AZ, HOGY „NÉGY HÉT MÚLVA TUDNÁM ELKEZDENI…”?

 

Az öntözőrendszerek piacán sincs az másképpen, hogy az tud igazán érvényesülni, aki jól szervezett és kitűnően érti a dolgát. Nagyon sok jó automata öntözőrendszer telepítő van hazánkban, akik a szezonban alig érnek rá a szerény kapacitásuk miatt. A mi telepítői hálózatunkban mindig talál szabad és minőségi kapacitást, hogy a legkiválóbb munkához juthasson hozzá a leggyorsabban!

 

NÁLUNK A PROFIZMUS A MEGSZERVEZETTSÉGBEN ÉS SZAKEMBEREINKBEN REJLIK!

 

Kérjen tőlünk ajánlatot automata öntözőrendszer kivitelezésére itt!